Skip to main content

školní rok 2021/2022

8. dubna Film Night

CODA

 

Tento týden v pátek nás čeká jeden velmi netypicky typický film. V rytmu srdce (CODA) sleduje mladičkou Ruby, která je potomkem neslyšících rodičů a miluje zpěv a hudbu. Snímek vyhrál Oscara ze nejlepší film posledního roku společně s nejlepším scénářem a hercem ve vedlejší roli.

Přijďte se s námi podívat na tento mistrovský kousek, který si pro nás připravil řežisér Siân Heder již tento pátek do klubovny v Zálomu 1 v 17:29.

YL Ostrava Bowling

Venku svítí sluníčko, ptáčci zpívají a lidi už se taky trošku usmívají. Řekli jsme si proto, že bychom si mohli zajít trošku zasportovat a čím lepším začít, než něčím, co otestuje jak vaši fyzickou zdatnost, tak vaše mentální odhodlání vyhrát. Ať už umíte nebo neumíte házet bowlingovou koulí, určitě se stavte tento pátek do zábavního centra Zuzana v Porubě, kde otestujeme náš skill na dráze. Začínáme v 18:00, ale přijďte trošku dříve, ať můžeme zadat do systému jména hráčů.

MHD
Bus – zastávka Heyrovského (č. 40, 39, 35)
Tram – zastávka Bedřicha Nikodéma (č. 4, 19)

Instagram

YL Film Night

Space Jam: A New Legacy

Už tento týden nás čeká další Film Night tohoto roku. Přijďte si po Praděd víkendovce odpočinou k pohodovému filmu. A co je více pohodovějšího než napůl animák a napůl hraný film. Tento týden máme na menu film Space Jam 2, který navazuje na film roku 1996. V hlavní roli se objeví ušatý králík Bugs Bunny společně s jedním z nejlepších basketbalistů posledních let LeBronem Jamesem. Popcorn a lehké občerstvení je samozřejmě zajištěno. Roušky ještě pořád s sebou!

Těšíme se na vás v pátek 11.3.2022 v naší klubovně V Zálomu 1 v 17:29

Instagram

YL Film Night

tick, tick… BOOM!

Leden se nám přehoupl do únoru a jak je již dlouho pravidlem, tak i v nejkratším měsíci v roce nás čeká Film Night! Tentokráte se budeme společně dívat na skvělý výkon Andrewa Garfielda, který mu vynesl letošní nominaci na Oscara. Přijďte se s námi podívat na nadějného muzikanta, který se snaží prorazit do světa.

Roušky si prosím vezměte s sebou

Těšíme se na vás v pátek 11.2.2022 v naší klubovně V Zálomu 1 v 17:29

Instagram

YL Film Night

Harry Potter: Návrat do Bradavic

Nazdar! Je tady první oficiální akce letošního roku a není lepšího začátku než kouzelného začátku. Po 20 letech se vrátíme do Bradavic se skvělým ansámblem známých postav. Přijďte s námi zavzpomínat na ságu, u které jsme skoro všichni vyrůstali. Na místě bude něco k pití a možná přijde i kouzelník.

UPOZORNĚNÍ: V průběhu akce jsou povinné roušky a při vstupu se prosím prokažte negativním testem, očkovacím certifikátem nebo průkazem o prodělání nemoci.

Těšíme se na vás v pátek 21.1.2022 v naší klubovně V Zálomu 1 přesně v 17:29

Facebook

Instagram

YL Film Night

8-bit Christmas

Neeseem váám nooviinyy…a taky událost, kterou můžete zažít jen jedinkrát v roce. A tou je VÁNOČNÍ FILM NIGHT! 🎄

Těšit se můžete na letošní vánoční novinku, ve které si jednu z hlavních rolí zahrál Neil Patrick Harris (alias Barney Stinson).

Tak se potkáme klasicky v naší klubovně V Zálomu 1 v 17:29 (film začíná v 18:00)

UPOZORNĚNÍ: V průběhu akce jsou povinné roušky a při vstupu se prosím prokažte negativním testem, očkovacím certifikátem nebo průkazem o prodělání nemoci.

YL Vánoční dobrodělání

Nesem vám noviny! Vánoční dobrodělání všechny smutky zahání!
V pátek 26.11. máte jedinečnou možnost se s námi zapojit do bujarých příprav na nadcházející advent. Na Bedrnově 1 se spolu s @clickostel potkáme k odpočinkovému večeru plnému vyrábění adventních věnců a pití punče. To je sice dobré, ale není to důvod, proč se akce jmenuje dobrodělání – je to proto, že pokud si nebudeš chtít vyrobit věnec k sobě domů, budeme moc rádi, pokud vyrobené dekorace spolu s námi věnuješ azylovému domu pro matky s dětmi v Ostravě-Zábřehu. 👩‍👧‍👦 K věncům budeme vyrábět i vánoční přání, proto se vůbec neboj přijít, i když se necítíš jako velký kreativec, můžeš si s námi klidně dát třeba jen ten punč. Věříme, že teď se začátkem adventu je ten pravý čas dát Vánocům nový rozměr 🎄 Pokud doma najdeš jakékoliv korpusy na věnec, větve, ozdoby, svíčky, stužky, drátky… Tak je klidně vezmi s sebou🤩

YL Retro Club

Ahoj! Po dlouhé době náš čeká YL Club!!! Už tento pátek se potkáme všichni v Zálomu, kde si připomeneme výročí 17. listopadu. Tematicky se všichni oblékneme do retro věcí, zazpíváme si nějaké písničky našich rodičů a nasajeme osvobozeneckou náladu.
Tak vezměte rodiče, prarodiče, kamarády či sourozence a přidejte se k nás už tento pátek 19.11.2021 v naší klubovně v Zálomu

UPOZORNĚNÍ: V průběhu akce jsou povinné roušky a při vstupu se prosím prokažte negativním testem, očkovacím certifikátem nebo průkazem o prodělání nemoci.

Instagram

YL Film Night – Stuck Together

Ahoj! Tak se vám opět hlásíme s další akcí a tentokrát to bude páteční Film Night! Tento týden se podíváme na zoubek francouzské komedii z roku 2021, která s nadsázkou zobrazuje aktuální dění. Kromě filmu (a dobré společnosti) vás čeká i nějaké to ďobání! Těšíme se na vás v pátek 12.11.2021 v naší klubovně V Zálomu 1 přesně v 17:29.

Facebook

Instagram

FILM VÍKEND

14. ročník
Hlavní akce podzimu je konečně tady!
Sraz v pátek 22.10. v 16:00 na nádraží Ostrava Svinov– u pokladen (odjezd v 16:34 OS 2947 – směr Třinec). Kdo chce jet z Hlavního nádraží, tak přistoupí. Sraz na Hlavním nádraží je v 16:10 také u pokladen. (odjezd v 16:42).
Vezměte si prosím s sebou ISIC kartičky (pokud máte) a ROUŠKY. Příjezd zpět do Ostravy v neděli kolem 16:30 hod.
Program víkendu je zaměřen na sledování 4-5 filmů (různých žánrů) a diskuzi nad tématy, které se ve filmech objeví i z křesťanského pohledu. Mimo sledování filmů je připraven bohatý program indoorových a outdoorových her.
Ubytování je v příjemném prostředí horské chaty na Tyře v Beskydech. S sebou si mimo jiné vezměte SPACÁK a PŘEZŮVKY!
Cena 750,- Kč zahrnuje dopravu, ubytování, stravu a program. Tato akce je určena pro studenty středních škol.
Platba hotově na místě nebo na účet:
2900629612/2010, VS—24+datum narození. (např.: 2406082000)
Vedoucí víkendovky jsou zaměstnanci a dobrovolníci mládežnické organizace YL Ostrava.
Přihlaste se přes on-line přihlášku do 10.10. 2021, která je na našem facebooku.
ON-LINE PŘIHLÁŠKA PRÁVĚ ZDE
Pro více informací nás prosím kontaktujte:
Marek Osoha; marekosoha@gmail.com; 737 414 874
Matěj Drábek; mdrabek@younglife.org; 607 535 699
Kateřina Šimšová; ksimsova@younglife.org; 721 230 220