Skip to main content

školní rok 2020/2021

Game Nights

 

Ahoj! Ano, každou středu večer pokračujeme v naší jízdě v podobě Game Nightu. Těšíme se na váš ve 20:00 na našem Discordu.

Odkaz u vašich vedoucích! 🙂

Let`s Talk Show

 

Tak už je to tady!!! Dnes v 18:00 proběhne premiéra našeho nového pořadu. Na stream se dostanete, když kliknete na odkaz níže. Těšíme se na vás a na následnou debatu na ZOOMu.

Ahoj. Připravili jsme si pro vás další challenge, která začíná tento čtvrtek 1.4.2020 a ne, není to apríl!!! Více informací ve videu.

 

4.12. YL klub

KONEČNĚ je to tady! Ruličky do ručky, Prostřeno je zpět! PES nám dovolil se zase setkat v maximálním počtu deseti osob, a tak si vás naši vedoucí zase zvou k sobě domů! Vše, co musíte udělat, je vyplnit přihlášku ZDE (https://forms.gle/tx52EhTk1fKr39HQ9) a čekat, až ti nejpozději ve čtvrtek pošleme adresu, na kterou se máš dostavit! Čeká tě dobré jídlo, super kamarádi, a hostitel určitě vymyslí i nějakou zábavu (jinak body dolů).
MOC se těšíme!

9.10. YL klub

Ruličky do ručky… Zveme vás na večeři!
Kvůli vládním nařízením se bohužel nemůžeme sejít všichni společně, proto nás už příští pátek čeká naprosto unikátní (ROZ)PROSTŘENO. Budeme rozprostřeni mezi naše vedoucí, kteří nám u sebe doma prostřou ke společné večeři a skvělému společnému času… Zkrátka jako na klubu! (Akorát zpívat budeme tentokrát pouze v duchu)
Abychom s vámi počítali, je nutné, abyste se nejpozději do středy přihlásili prostřednictvím formuláře zde: https://forms.gle/tx52EhTk1fKr39HQ9 a my vám pak pošleme adresu, na kterou se máte dostavit!
MOC se těšíme!

2.10. WL klub

Čeká nás spousta venkovních stanovišť, jejichž splnění bude záležet doslova jen na náhodě. Kromě skvělé zábavy se můžete těšit i na odměnu ve formě horké čokolády a dalších dobrot.🍪

Tak poberte kamarády a v pátek 2.10. v 15:59 se na vás těšíme v naší klubovně

V Zálomu 1!

18.9. Young Life KLUB

Jak lépe začít školní rok než pohodovým večerem s přáteli u kvízu, konkrétně na téma filmy a seriály!
Ať už jsi všeznalec nebo úplný laik, neboj se dorazit. Motivace v podobě velkolepých cen zaručena!
Nezapomeň si vzít něco na opékání, hang out u posledního táboráku tohoto léta nesmí chybět!
Vem kámoše a těšíme se na Vás V Zálomu 1 v 17:29!

11.9. FILM NIGHT

Nazdááááááááár!!!
Po koroně a prázdninách nás čeká PRVNÍ YL akce nového školního roku. ČOŽE nejen Film Night, ale i Summer Camp follow up? Co to znamená?
To znamená, že nejenže uvidíte super film s The Rockem v hlavní roli na motivy kultovního filmu z roku 1995, ALE hlavně můžete hangoutovat s lidmi co byli s vámi na Summer campu!!!
COŽE? Ty jsi nebyl na Campu? To nevadí! Přijď s námi pochillovat, dát si něco na zub a kuknout na Dalši level.
A co ještě? Uvidíte PREMIÉRU Summer Camp videa, které vám připomene momenty, co jste s námi zažili nebo vás navnadí na další rok, kdy bude další ÚŽASNÝ YL Camp.
Uvidíme se už TENTO PÁTEK v Zálomu v 17:29. Těšíme se na vás.
Těšíme se na tebe i nejspíš i na TEBE.