Skip to main content

školní rok 2019/2020

24.-29.8. Summer Camp

Čeká tě opět pořádně nabitý program YOUNG LIFE letního kempu v krásném vnitřním i venkovním prostředí Posázaví, kde se můžeš těšit na netypické kempové hry, workshopy, angličtinu, kreativní činnost, sportovní a outdoorové aktivity, vodní řádění a spousta překvapení. Večery budou patřit Young Life klubům plných hudby, scének, her, bláznivé legrace, ale i zamyšlením nad životem z křesťanského pohledu a následnou diskuzí. Kemp se bude konat v nádherném prostředí, které je situováno v těsné blízkosti krásného lesa, řeky Sázavy a je vybaveno skvělým zázemím plným hřišť. Budeš moct vyzkoušet plážový volejbal, loďky, fotbalové hřiště, lezecký stěnu, a nebo jen posedět u ohniště. Ubytováni budeme v moderních osmi-místných chatkách. Stravování bude zajištěno místní výbornou kuchyní.

13.-15.7. Wyld Life kemp

Vzhledem k nastalé situaci a opatřením v Česku a ve světě jsme museli letos učinit změny, týkajících se letošního ročníku English City Campu. Celotýdenní příměstský tábor nejsme schopni pořádat tak, jak jsme zvyklí . Jeden z dvou hlavních faktorů, které nás do značné míry ovlivňují, je uzavření hranic a také přísnější regule pro konání příměstských táborů oproti zotavovacím akcím. Místo toho jsme však přišli s náhradním plánem – třídenní pobyt v krásných roubenkách konferenčního střediska Malenovice, a to v termínu 13.-15.7.2020. Středisko disponuje velkým travnatým hřištěm, hřištěm na volejbal i bufetem v přilehlém hotelu. Níže uvidíte předběžný program pobytu. I přes všechny komplikace a překážky věříme, že si užijeme s dětmi skvělý čas!

5.6. Young Life City Club

Ahojte!!! Chyběli jsme vám? Po snad x letech se zase uvidíme osobně! A to hned tento pátek na YL Pigroast Clubu!
No co by to bylo za ukončení školního roku bez yl clubu a grilovačky?! Vemte si nějakou dobrotu na gril a přijďte strávit supr čas s námi a s přáteli. Nebude samozřejmě chybět natažená síť na volejbal, něco dobrého k masu, hudba v podání našich muzikantů, pořádný hang out a letní vibes všude okolo.
Tak vem kámoše a budeme se těšit v pátek od 17:29 V Zálomu 1.
To nechceš propásnout!
PS: Dezinfekci máme. 😀

11.5. Online klub

Je to tady! Další online klub! Olympijské hry pro tento rok sice nebudou, ale společně se můžeme podívat na skvělé výkony netradičních sportovců. 

Čekuj na YouTube!

24.4. Online klub

Máme tu historicky DRUHÝ Young Life online club! Tentokrát to bude o přežití. Pokud ti chybí kluby a chceš se podívat, jak přežívají karanténu někteří vedoucí, připoj se k nám na Youtube! Už v pátek v 19:19! 🙂

9.4. Online klub

Chybí ti kluby tak jako nám? Sice se teď nemůžeme vidět fyzicky, ale už ve čtvrtek budeme na Youtube vysílat první celorepublikový online Easter Club! Můžeš se těšit na spoustu velikonoční zábavy z pohodlí svého domova! Nenech si to ujít! 🐣🐰

23. – 27. 3. CHALLENGE

Ahoj! Jak se máte? V čase korony jsme pro vás připravili YL challenge, které můžete během týdne plnit. Podívej se na video ať víš, jak se zapojit 😊 Těšíme se na tvoje výtvory 🤪

14.-15.3. Outdoor Praděd víkend

Výpravě zdar! Nazdar!

Konečně je opět tady, již 4. ročník tolik oblíbené akce. Společně se vydáme na dobrodružství do Jeseníků. Jediná akce tohoto druhu vůbec. Díky dotaci Moravskoslezského kraje si můžeme užít nadstandardní poměry za symbolický příspěvek. Hned v sobotu ráno vyrazíme autobusy a dojedeme do Karlovy Studánky. Následně zdoláme nejvyšší horu Moravy a Slezska „Praděd“. Po cestě nahoru si odložíme věci v horské chatě Barborka, kde budeme také ubytování. V neděli po snídani vyrazíme pomalu zpět přímo až do Ostravy. Připravte se na zimu a sníh – HURÁ! Tato outdoorová víkendovka bude dost tvořit HIKING ve sněhu a divočině, ale také příjemný večer v horské chatě na samotě s menším programem v kruhu přátel.

28.2. Young Life klub

привет (ahoj)!
Jak jsme si už zvykli, když nejdeme do Ruska my, tak přijde Rusko za námi. Přiďte zažít atmosféru první země na světě…ve všem, na vlastní kóžu. Čeká vás večer plný tance, hudby, medvědů, pravé ruské zimy a teplého čaje. Možná se sami sebe ptáte – a není to málo? NENÍ!!! Všichni budou mít všeho dostatek, přesně jak by mělo být.
Těšíme se na vás klasicky v oficiálním ruském velvyslanectví AKA V Zálomu 1. Přijďte s dobrou náladou a kamarádem, protože čím více lidí, tím menší zima.

7.2. Film Night

Za sedmero horami a sedmero řekami… a La Mancheským průlivem leželo království, které zdědil nově ustanovený král Hal. Jeho tyranský otec nechal po sobě válku a zpustošenou zem. Hal, korunován na Henryho V musí uklidit vše co otec natropil a vypořádat se s intrikami ostrovní politiky.
Tento pátek budeme promítat KRITIKY a OBECENSTVEM milovaný film THE KING v hlavní roli s Timotéem Chalametem a Robertem Pattisonem, takže se určitě bude na co koukat. Pojďte s námi začít jarní prázdniny jako králové/královny.

31.1. Sáňkařská výprava

Legendární sáňkařská výprava na Lysou horu je zpět! O pololetních prázdninách se vydáme do krásných Beskyd, vyšlapeme nahoru a zpátky pojedeme na bobech, sáňkách, lopatách… (Lepší budou ale sáňky, sníh může být zmrzlý) Můžete jet sami nebo už teď se domlouvat ve dvojicích! 🙂 Sejdeme se 31.1. v 8:30 na nádraží Ostrava-Střed, pojedeme vlakem na Ostravici a odtamtud pěšky (vlak pár korun, pokud vezmeš studentský průkaz nebo isic). Nezapomeňte dobré oblečení a obuv, pití, svačinu a taky plno dobré nálady! Doporučujeme přibalit i lyžařské brýle a nějaký drobák na občerstvení v restauraci na Lysé. Těšíme se!!!

17.1. Young Life klub

JOHA (ahoj)!

Tento pátek se čeká něco nevídaného. Ještě nikdy si neviděl všechno naruby?Tak to nemůžeš vynechat tento YL club! Nebude chybět skvělá kapela, plno srandy a samozřejmě opékačka v zimě (mobilní ohniště je nejvíc)! Opékat se budou jablka a buřty.

Těšíme se na tebe v pátek v 17:29 v YL klubovně!

10.1. Film Night

Nový rok odstartujeme ve velkém stylu. A to hned jedním z nejlepších filmů (nejlepším filmem?) minulého roku. Nenechte se zmást názve filmu! O superhrdiny tady vůbec nejde a nemusíte znát žádný komiks nebo předchozí filmy. Tento snímek stojí sám o sobě, ale vězte, že o joke jde v tomhle filmu až na posledním místě. Pojďte se s námi ponořit do nepochopeného světa Artura Flecka. Film je právě nominovaný na Zlaté glóby, které se uskuteční 5.1.2020. Je také jedním z horkých kandidátů na nejlepší snímek oceňovaný filmovou akademií.

Doražte na první oficiální YL akci v novém roce!!!